Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

βιντεοσκόπηση γάμου

Οι προετοιμασίας του γάμου σας έχουν ξεκινήσει και σίγουρα έχετε πολλές λεπτομέρειες να ρυθμίσετε.
Όταν όμως με το καλό, πραγματοποιηθεί ο γάμος σας και ολοκληρωθεί, το μόνο που θα σας θυμίζει αυτή την πανέμορφη ημέρα της ζωής σας, θα είναι οι φωτογραφίες και το video.
Θα πρέπει λοιπόν, να δώσουμε αρκετή βαρύτητα και σε αυτό το κομμάτι, ώστε να βρούμε τον κατάλληλο επαγγελματία οπερατέρ, που θα καλύψει τον γάμο μας.
Η βιντεοσκόπηση γάμου είναι ένα κομμάτι της φωτογραφίας γάμου, πολύ συνδεδεμένο με την φωτογράφηση.
Τις περισσότερες φορές, οι φωτογράφοι θα περιλαμβάνουν μέσα στο πακέτο τους και βιντεοσκόπηση, ή θα μας προτείνουν κάποιον άλλο συνάδελφο επαγγελματία, σε περίπτωση που δεν μπορούν αυτοί να φωτογραφίσουν και να βιντεοσκοπήσουν τον γάμο μας.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να δούμε διάφορα δείγματα δουλειάς από οπερατέρ, ώστε να βεβαιωθούμε ότι πληρούν τα αισθητικά μας δεδομένα.
Έπειτα, αν το οικονομικό είναι κάτι διαφορετικό από το οικονομικό κομμάτι της φωτογράφησης, θα συζητήσουμε το budget που μπορούμε να διαθέσουμε για την βιντεοσκόπηση του γάμου μας.
Σαν add-ons, τα οποία όμως μπορεί να λειτουργήσουν αθροιστικά όσο αφορά το οικονομικό, είναι η λήψη σε high definition, η χρήση steadycam, η χρήση γερανού, η χρήση δεύτερης κάμερας, η βιντεοσκόπηση της προετοιμασίας της νύφης, καθώς και οι ώρες παραμονής του συνεργείου στον χώρο της δεξίωσης γάμου.
Καλό είναι να έχουμε θεσπίσει από πριν κάποια standards, ώστε να κινηθούμε πάνω σε αυτά, αλλά βέβαια να ακούσουμε και την γνώμη του επαγγελματία, ο οποίος σίγουρα έχει περισσότερη εμπειρία από εμάς.
Θα πρέπει όμως, όπως το κάθε τι που αφορά τον γάμο μας και την οργάνωση του, να δώσουμε και εκεί την απαιτούμενη προσοχή και να ερευνήσουμε την κάθε λεπτομέρεια, ώστε να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα, στην βιντεοσκόπηση γάμου.
Ας μην ξεχνάμε, ότι οι φωτογραφίες και το video του γάμου μας, θα είναι τα μόνα πράγματα που θα μας θυμίζουν τον γάμο μας, τα μόνα που θα μας φέρνουν στο μυαλό αναμνήσεις από την ομορφότερη ημέρα της ζωής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου