Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

φωτογραφος γαμου

Το να ξεφυλλίζει κανείς το άλμπουμ του γάμου του, μετά από πολλά χρόνια, είναι κάτι πολύ βασικό και σημαντικό. Μόνο τότε θα διαπιστώσετε, πόσο καλή δουλειά έκανε ο φωτογραφος γαμου.
Ο φωτογράφος γάμου είναι παντού παρών και προσπαθεί να φωτογραφίζει και να αποτυπώσει όλες τις πανέμορφες στιγμές ενός γάμου, ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια. Από την στιγμή της προετοιμασίας της νύφης, μέχρι και το μυστήριο του γάμου και την δεξίωση αργά το βράδυ, ο φωτογράφος γάμου είναι παντού παρών.
Οι φωτογραφίες ήταν πράγματι εξαιρετικές και ο φωτογράφος γάμου έχει βάλει όλη την τέχνη του, για να πάρετε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Το βασικότερο, είναι οι φωτογραφίες να αποπνέουν μια φυσικότητα και έναν αυθορμητισμό, κάτι που μόνο ένας επαγγελματίας φωτογράφος γάμου μπορεί να επιτύχει. Μόνον η διακριτική παρουσία ενός φωτογράφου γάμου, μπορεί να απομονώνει το στημένο και να δώσει τις τέλειες αυθόρμητες φωτογραφίες που όλοι ζητάμε.
Ένα άλλο βασικό θέμα, είναι ότι ο φωτογράφος γάμου έχει και ένα τεχνικό υπόβαθρο, βάση του οποίου μπορεί αν στήσει έναν πολύ ατμοσφαιρικό φωτισμό, ώστε να αποδοθούν τα σωστά χρώματα, ζεστά και ρεαλιστικά.
  Τα πορτρέτα επίσης είναι πολύ βασικά. Δεν είναι ότι ο φωτογράφος γάμου τραβάει μονό γενικές φωτογραφίες και αυτό ήταν. Απαιτούνται και πορτρέτα και εκεί χρειάζεται μια ιδιαίτερη τεχνική, ώστε να είναι όλα σωστά.
Να αποδώσει σωστά τον γαμπρό και την νύφη, αν βγούνε τα σωστά συναισθήματα και να αποδοθούν όλα στην εντέλεια.
Ο φωτογράφος γάμου θα αποδώσει επίσης τις στιγμές της δεξίωσης με ευκρίνεια, όπου θα απεικονίζονται όλοι οι συγγενείς και φίλοι που είναι καλεσμένοι.
Τελικά, μετα απο πολλά χρόνια που είμαι παντρεμένη, τωρα μόνο καταλαβαίνω οτι ο φωτογραφος γαμου είναι η σημαντικότερη επιλογή ενος μελλόνυμφου ζευγαριού, που πρέπει να κάνει για τον γάμο του.
Δώστε ιδαίτερη βαρύτητα και οι φωτογραφίες σας, θα σας συνοδεύουν για μια ζωή. www.montaz.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου